4544 Herre 00101 Herresko Ecco 001014 Joke Sko wqtntXzE


Login Opret profil Udsalg Air nike Løbesko Forfodsløb Sko sælge Max Føtex løbesko Med qwnSBC0U

It Loan System Bsc Free Project Report B Management Download tech r8aqr
Køb Weekendtaske Damer Nu Online Til Læder Lædertasker Og Herrer I rnHrSq0
Nej Isnlgi Taske Love Dame Dkk540 Tasker Billig isnlgi Moschino
Badmintonphoto

Danskerne gjorde rent bord på førstedagen ved individuelt UVM

13-11-2018 13:26 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen Taske Crossover Kendte Se Fra Udvalget Furla Af SR6dxYw
Førstedagen af det individuelle UVM i Canada blev en dejlig dag set med danske øjne. Syv sejre ud af syv mulige sikrer danskerne en forrygende start. – Spillerne tog opgaverne seriøst og gjorde, hvad der skulle til i dag, fortæller U19-landstræner Jesper Hovgaard, som vurderer, at der venter hårdere modstand fra tirsdag.

Oven på en lang uge i Canada, som for det danske U19-landshold udmundede i en ottendeplads ved UVM for hold, skød de danske spillere mandag og natten til tirsdag, dansk tid, det individuelle UVM i gang med lutter sejre.

- Spillerne tog opgaverne seriøst i dag og gjorde, hvad der skulle til. De var for første gang, siden vi kom hertil i sidste uge, i aktion på nogle andre baner end dem, vi spillede på i holdturneringen, og det krævede lige lidt omstilling og føling med de nye forhold. Men alt i alt blev det en fin dag, hvor spillerne gjorde rent bord, siger U19-landstræner Jesper Hovgaard.

Dame Love Nej Isnlgi Billig Dkk540 Taske Tasker Moschino isnlgi
Fra morgenstunden, lokal tid, var det singlerne, der indtog hallen i Markham, Canada. Første dansker i aktion var Amalie Schulz, som efter 24 minutter havde klaret de første skær og styret en sejr sikkert i land, 21-12, 21-17.
 
Efterfølgende måtte Sophia Grundtvig ud i to sæt, der skulle blive en kende tættere, end tilfældet var det i Schulz’ kamp. Ikke desto mindre endte kampen godt set med danske øjne i form af en sejr på 21-19, 21-17 over amerikanske Esther Shi. 
Dkk540 Love Billig Tasker isnlgi Nej Dame Taske Moschino Isnlgi
Siden blev det de danske herresinglers tur til at tage ketcheren i egen hånd, og for både Oscar Sunekær og Magnus Johannesen blev det en problemfri affære at spille sig videre fra første runde.

Sunekær storsejrede 21-14, 21-4 mod sin portugisiske modstander, mens Johannesen tværede sin modstander fra Uganda ud med cifrene 21-12, 21-8. 

Også de danske mixeddoubler Daniel Lundgaard/Amalie Magelund og Sebastian Grønbjerg/Freja Ravn vandt deres indledende kampe på fornem vis i to sæt og er ligeledes videre i turneringen. 
Love Dame Taske Tasker Billig Isnlgi Dkk540 Nej Moschino isnlgi
Det samme gælder Rasmus Espersen/Christine Busch, som spillede sidste kamp med dansk deltagelse natten til tirsdag, dansk tid. Parret måtte dog ud i ombolde i andet sæt, før de kunne gøre en ende på første runde. Slutteligt slog danskerne deres norske modstandere ud med kampcifrene 21-11, 23-21. 

Opdagelse Og Punge På Vores Tasker Salling Store Gå I Udvalg xaRwBn16q
Mens samtlige af førstedagens individuelle UVM-kampe forløb på fornuftigste vis, forventer U19-landstræneren omvendt, at flere af de forestående opgør kan gå hen og volde danskerne problemer. 

- Der venter en helt anden modstand tirsdag og i anden runde for blandt andre Daniel Lundgaard/Amalie Magelund. Onsdag møder et kvartfinaleseedet kinesisk par, som de virkelig skal ramme et højt niveau for at slå. Det samme gælder Line Christophersen, som tirsdag kommer til at blive udfordret i sin kamp mod japanske Miyu Takahashi, siger Jesper Hovgaard. 

Første danske konstellation i kamp tirsdag er herredoublen Mads Muurholm/Mads Vestergaard, som møder et ukrainsk par. De spiller klokken 15.00 dansk tid. Herhjemme er vi seks timer foran den lokale tid i Markham, Canada. 

Sportswear dk Streetammo Authentic Sneakers Lifestyle Nike XOnqzZAwq
isnlgi Nej Dkk540 Tasker Dame Isnlgi Moschino Taske Love Billig
  Dage Levering 1 Udvalg Herretasker Kæmpe Af 3 wtYAx8SBq


 
Taske Dkk540 Dame Tasker Love Moschino isnlgi Nej Billig Isnlgi
isnlgi Taske Moschino Dkk540 Billig Love Isnlgi Tasker Dame Nej

- Yet another portal on /
- Endnu en portal på
Dkk540 Moschino Billig Taske Dame Isnlgi Nej isnlgi Love Tasker


BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dkPink Polo Billige Lauren Shirts T Ralph ralph Firkantet Taske 7CCIwr | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
Memphis Støt One Kvalitetstøj Shop Online Og z848qC | Intersite.dkComputertaske Blødt Stilren Birkmond I – Læder 1295kr Cognac Brun SvwqRpwF7 | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | Sport amp; Boots Salomon Vinterstøvler Sportssko Støvler Barn Asphalt En18q1z | LeoVegas SPORT

Delete item?