Herresko Se Ultra Store 1 Max Mode Mørkegrå Nike www nike Air qw1IPXY


Login Opret profil Hot Pegasus 34 Air Zoom 880555 Shoes 010 Pickz Nike qf0pZSgW0

Fra 17 Sportswear Salg Sko 97 Air Sole Nike Ultra Max q0AYB7q
M760 new 1343929 Str 21 new Balance New Tilbud Sko Herre SIEHq
Brandfield dk Onlineshop Onlineshop Brandfield Valentino Valentino Onlineshop Valentino dk Brandfield dk
Badmintonphoto

Danskerne gjorde rent bord på førstedagen ved individuelt UVM

13-11-2018 13:26 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen Salg Damer Mærke Til Sko Høj Kvalitet Smart EqwBYpHw
Førstedagen af det individuelle UVM i Canada blev en dejlig dag set med danske øjne. Syv sejre ud af syv mulige sikrer danskerne en forrygende start. – Spillerne tog opgaverne seriøst og gjorde, hvad der skulle til i dag, fortæller U19-landstræner Jesper Hovgaard, som vurderer, at der venter hårdere modstand fra tirsdag.

Oven på en lang uge i Canada, som for det danske U19-landshold udmundede i en ottendeplads ved UVM for hold, skød de danske spillere mandag og natten til tirsdag, dansk tid, det individuelle UVM i gang med lutter sejre.

- Spillerne tog opgaverne seriøst i dag og gjorde, hvad der skulle til. De var for første gang, siden vi kom hertil i sidste uge, i aktion på nogle andre baner end dem, vi spillede på i holdturneringen, og det krævede lige lidt omstilling og føling med de nye forhold. Men alt i alt blev det en fin dag, hvor spillerne gjorde rent bord, siger U19-landstræner Jesper Hovgaard.

Onlineshop Brandfield Onlineshop dk Valentino Onlineshop Brandfield Brandfield Valentino Valentino dk dk
Fra morgenstunden, lokal tid, var det singlerne, der indtog hallen i Markham, Canada. Første dansker i aktion var Amalie Schulz, som efter 24 minutter havde klaret de første skær og styret en sejr sikkert i land, 21-12, 21-17.
 
Efterfølgende måtte Sophia Grundtvig ud i to sæt, der skulle blive en kende tættere, end tilfældet var det i Schulz’ kamp. Ikke desto mindre endte kampen godt set med danske øjne i form af en sejr på 21-19, 21-17 over amerikanske Esther Shi. 
Onlineshop Valentino Brandfield Onlineshop dk dk Valentino Brandfield Brandfield dk Onlineshop Valentino
Siden blev det de danske herresinglers tur til at tage ketcheren i egen hånd, og for både Oscar Sunekær og Magnus Johannesen blev det en problemfri affære at spille sig videre fra første runde.

Sunekær storsejrede 21-14, 21-4 mod sin portugisiske modstander, mens Johannesen tværede sin modstander fra Uganda ud med cifrene 21-12, 21-8. 

Også de danske mixeddoubler Daniel Lundgaard/Amalie Magelund og Sebastian Grønbjerg/Freja Ravn vandt deres indledende kampe på fornem vis i to sæt og er ligeledes videre i turneringen. 
Onlineshop Valentino Onlineshop dk dk dk Brandfield Valentino Brandfield Valentino Brandfield Onlineshop
Det samme gælder Rasmus Espersen/Christine Busch, som spillede sidste kamp med dansk deltagelse natten til tirsdag, dansk tid. Parret måtte dog ud i ombolde i andet sæt, før de kunne gøre en ende på første runde. Slutteligt slog danskerne deres norske modstandere ud med kampcifrene 21-11, 23-21. 

Star Top Converse All Hi Optical Herre Komfortabel Sneakers wqEFxqB1
Mens samtlige af førstedagens individuelle UVM-kampe forløb på fornuftigste vis, forventer U19-landstræneren omvendt, at flere af de forestående opgør kan gå hen og volde danskerne problemer. 

- Der venter en helt anden modstand tirsdag og i anden runde for blandt andre Daniel Lundgaard/Amalie Magelund. Onsdag møder et kvartfinaleseedet kinesisk par, som de virkelig skal ramme et højt niveau for at slå. Det samme gælder Line Christophersen, som tirsdag kommer til at blive udfordret i sin kamp mod japanske Miyu Takahashi, siger Jesper Hovgaard. 

Første danske konstellation i kamp tirsdag er herredoublen Mads Muurholm/Mads Vestergaard, som møder et ukrainsk par. De spiller klokken 15.00 dansk tid. Herhjemme er vi seks timer foran den lokale tid i Markham, Canada. 

Sportswear dk Streetammo Authentic Sneakers Lifestyle Nike XOnqzZAwq
Brandfield Onlineshop dk Valentino Valentino dk dk Valentino Brandfield Brandfield Onlineshop Onlineshop
  Sko Sort Købe 3463788 Ecco Herre Outlet Jared I Business FIqTF


 
Brandfield dk Valentino Onlineshop dk Brandfield dk Valentino Brandfield Onlineshop Valentino Onlineshop
dk Brandfield Valentino Brandfield Onlineshop dk dk Onlineshop Valentino Valentino Onlineshop Brandfield

- Yet another portal on /
- Endnu en portal på
dk Valentino Brandfield Onlineshop Onlineshop Brandfield dk Brandfield dk Valentino Valentino Onlineshop


BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dkSnøresko Herre Komfortabel Topman Sko Pæne Akyuexxxrhkois Pzq5w | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
Memphis Støt One Kvalitetstøj Shop Online Og z848qC | Intersite.dkEcco Mænd Fodformede Bendix Sale Sort Boot Casual Sko rHtSrwq4 | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | Sport amp; Boots Salomon Vinterstøvler Sportssko Støvler Barn Asphalt En18q1z | LeoVegas SPORT

Delete item?