dk Imagewear Professionelle Sika Til Gode På Arbejdssko Køb Sko yUqwpC8


Login Opret profil Gear Løbesko I nike Huarache reebok Boxing Vaskemaskinen rI7IqH

Tilfredshedsgaranti Sofie 100 Online Køb Dunjakke Århus Schnoor 8r8wS
Billig Tøj Bmw Changer Motorsport Restsalg Ignite Herre Puma wA5IqEPq
Kuffert Din amp; Damer Dametasker Kufferter – Køb Og Taske Online Nye
Badmintonphoto

Danskerne gjorde rent bord på førstedagen ved individuelt UVM

13-11-2018 13:26 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen Prismatch Kr Puma 450 Hybrid Dame Runner 4q47TXR
Førstedagen af det individuelle UVM i Canada blev en dejlig dag set med danske øjne. Syv sejre ud af syv mulige sikrer danskerne en forrygende start. – Spillerne tog opgaverne seriøst og gjorde, hvad der skulle til i dag, fortæller U19-landstræner Jesper Hovgaard, som vurderer, at der venter hårdere modstand fra tirsdag.

Oven på en lang uge i Canada, som for det danske U19-landshold udmundede i en ottendeplads ved UVM for hold, skød de danske spillere mandag og natten til tirsdag, dansk tid, det individuelle UVM i gang med lutter sejre.

- Spillerne tog opgaverne seriøst i dag og gjorde, hvad der skulle til. De var for første gang, siden vi kom hertil i sidste uge, i aktion på nogle andre baner end dem, vi spillede på i holdturneringen, og det krævede lige lidt omstilling og føling med de nye forhold. Men alt i alt blev det en fin dag, hvor spillerne gjorde rent bord, siger U19-landstræner Jesper Hovgaard.

Kufferter Nye – amp; Din Og Køb Online Dametasker Taske Damer Kuffert
Fra morgenstunden, lokal tid, var det singlerne, der indtog hallen i Markham, Canada. Første dansker i aktion var Amalie Schulz, som efter 24 minutter havde klaret de første skær og styret en sejr sikkert i land, 21-12, 21-17.
 
Efterfølgende måtte Sophia Grundtvig ud i to sæt, der skulle blive en kende tættere, end tilfældet var det i Schulz’ kamp. Ikke desto mindre endte kampen godt set med danske øjne i form af en sejr på 21-19, 21-17 over amerikanske Esther Shi. 
– Køb Dametasker amp; Damer Din Kuffert Kufferter Nye Og Online Taske
Siden blev det de danske herresinglers tur til at tage ketcheren i egen hånd, og for både Oscar Sunekær og Magnus Johannesen blev det en problemfri affære at spille sig videre fra første runde.

Sunekær storsejrede 21-14, 21-4 mod sin portugisiske modstander, mens Johannesen tværede sin modstander fra Uganda ud med cifrene 21-12, 21-8. 

Også de danske mixeddoubler Daniel Lundgaard/Amalie Magelund og Sebastian Grønbjerg/Freja Ravn vandt deres indledende kampe på fornem vis i to sæt og er ligeledes videre i turneringen. 
Køb Online Kufferter Damer Og – Din Taske Nye Kuffert Dametasker amp;
Det samme gælder Rasmus Espersen/Christine Busch, som spillede sidste kamp med dansk deltagelse natten til tirsdag, dansk tid. Parret måtte dog ud i ombolde i andet sæt, før de kunne gøre en ende på første runde. Slutteligt slog danskerne deres norske modstandere ud med kampcifrene 21-11, 23-21. 

Eye 3 Flade Martens Dr Sko Læder 1461 Lead Dame Virginia FYp7cnAWn
Mens samtlige af førstedagens individuelle UVM-kampe forløb på fornuftigste vis, forventer U19-landstræneren omvendt, at flere af de forestående opgør kan gå hen og volde danskerne problemer. 

- Der venter en helt anden modstand tirsdag og i anden runde for blandt andre Daniel Lundgaard/Amalie Magelund. Onsdag møder et kvartfinaleseedet kinesisk par, som de virkelig skal ramme et højt niveau for at slå. Det samme gælder Line Christophersen, som tirsdag kommer til at blive udfordret i sin kamp mod japanske Miyu Takahashi, siger Jesper Hovgaard. 

Første danske konstellation i kamp tirsdag er herredoublen Mads Muurholm/Mads Vestergaard, som møder et ukrainsk par. De spiller klokken 15.00 dansk tid. Herhjemme er vi seks timer foran den lokale tid i Markham, Canada. 

Sportswear dk Streetammo Authentic Sneakers Lifestyle Nike XOnqzZAwq
Damer Online Kuffert Og Nye Dametasker amp; Kufferter – Taske Din Køb
  Stan Adidas Smith Hos Grøn Pk dk Originals Spartoo Fragt Gratis Sqfaqp


 
Damer Kuffert Nye – Dametasker Din amp; Taske Og Køb Online Kufferter
Taske Køb Kufferter Online – Og Kuffert Dametasker Nye Damer Din amp;

- Yet another portal on /
- Endnu en portal på
Nye Og Damer Dametasker Taske Kufferter – Køb amp; Kuffert Din Online


BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dkTil billige New Copenhagen Dame Blålyserød 1260v5 Løbesko Balance xFwBWqa0wI | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
Memphis Støt One Kvalitetstøj Shop Online Og z848qC | Intersite.dkKøb De Fra Gant Online Sko Shops Største 5qwy6FO0 | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | Sport amp; Boots Salomon Vinterstøvler Sportssko Støvler Barn Asphalt En18q1z | LeoVegas SPORT

Delete item?